Frivillige på Amagermuseet

Museum Amager har mere end 100 frivillige medarbejdere, der løser mange forskellige opgaver på museet. Arbejdet giver mange spændende oplevelser og ny viden om fortiden - samt glæden ved at give den videre til andre.

Karle og Piger

består af både voksne og børn, og er hjertet i museets levendegørelse, hvor Amagermuseet sommeren igennem summer af liv. Alt efter interesse kan man melde sig til forskellige aktiviteter. 

Nogle frivillige vedligeholder museets historiske dragter, andre hjælper til i udstillingen og er med til at gennemføre arrangementer på museet. Havegruppen arbejder med dyrkning af museets nyttehave.

Levendegørelsen

En gruppe af frivillige børn og voksne er med til at stå for levendegørelsen på Amagermuseet i skolernes sommerferie. Derudover hjælper de frivillige året rundt med havearbejde og andre gøremål, som får en gård til at fungere. 

Karle- og pigegruppens frivillige hverves primært fra Amager Museumsforening, og alle, der har tid og lyst til at engagere sig i arbejdet som frivillige, er velkomne. Man behøver således ikke at være specialist inden for bestemte områder for at deltage i det frivillige arbejde.

Vil du være frivillig?

Har du lyst til at blive frivillig så kontakt Tina Overgaard på 3010 8866 eller på mail to(at)museumamager.dk